Annons:
Hbtq-rörelsen

Thomas Sundin: Stat och kommuner ska inte delta i hbtq-rörelsens propaganda

Publicerad: 2018-08-10

Det är fel att stat och kommuner deltar i hbtq-propagandan. Det är dags att fatta mod och stå upp för de värden som vi egentligen tycker är de rätta.

Det är märkligt att statliga instanser och kommuner okritiskt deltar och uppmanar att delta i olika Pride-evenemang. Hbtq-rörelsen har lyckats sälja in sina åsikter genom att paketera in dem i, för de flesta, det mest självklara – att värna om människors lika värde. Vem törs säga nej till ett färgglatt regnbågspaket? Vem vill bli ansedd som att inte måna om människors lika värde?

Men vad är det egentligen som vi får med i paketet? Jo, ett förespråkande av en livsstil som motsäger det som de flesta tar för givet och som de flesta innerst inne önskar förverkliga. Att växa upp i en familj med en mamma och en pappa som älskar sina barn och att sedan själv få hitta en kärleksfull och trygg relation som ger förutsättningar att ta emot barn och ge dem en trygg uppväxt.

Hbtq-rörelsen sprider även idéer och tankar om att experimentera med sin sexualitet där gränserna hela tiden flyttas mot allt extremare och destruktiva former. Pridefestivaler och hbtq-rörelsen marknadsför också idéer om att män inte alltid är män och kvinnor inte alltid är kvinnor där man utgår från en subjektiv upplevelse i stället för biologiskt kön.

Annons:

Fundera en stund nästa gång du ser en baby. Är detta verkligen en kille eller tjej? Frågan kommer att upplevas absurd. Det är alltså rätt givet att det är vårt samhälle som skapar förvirring av såväl könsidentitet som tveksamheter i sexuell läggning. Visst kan spridning av olika kemikalier också ställa till det, men i de flesta fall är det nog på ett socialt och psykologiskt plan som förvirringen sker.

Är det inte dags att våga erkänna att vi köpt hbtq-rörelsens propaganda av rädsla för att inte avvika?

Fatta mod! Våga stå upp för de värden som du egentligen tycker är rätt!

Om skribenten
author
Thomas Sundin Falun.

Vad tycker du?

Här sammanfattar skribenten sin huvudsakliga ståndpunkt där du som läsare kan rösta på om du håller med eller inte. Du kan när som helst ändra ditt svar.

Det är fel att stat och kommuner deltar i hbtq-propagandan. Det är dags att fatta mod och stå upp för de värden som vi egentligen tycker är de rätta.

eller
Summering
Hbtq-rörelsen

Vem tycker du ska svara?

Du som läsare kan föreslå vilka personer du tycker ska vara med och svara i denna debatt.
  • Skicka gärna in ditt förslag till redaktionen om vem du tycker bör svara.